Pizzabaking fra bunnen av

Fnate husker hvordan Mamma alltid maste om at Fnate og Pappa måtte lage mat fra bunnen av. Det var visstnok mye sunnere.

 

Det ble jo ikke sååååå mye ut av det. Nå ble det jo ikke så mye med den Mammaen i utgangspunktet. Kjærligheten hennes til grønnsaksupper og vann kan faktisk ha hatt noe med saken å gjøre. Men det er på siden av poenget.

 

Fnate satt og kjedet seg med Helge og surfet på interwebben da han fikk løsningen rett i ansiktet. Ideen kom som lyn fra forblåst himmel. De skal lage pizza til Pappa. Helt fra bunnen av.

 

Pappa fikk en handleliste lang som en fredag i april, og gutta satte i gang med å rigge til alt som skulle med. Og det er relativt mye, når man lager mat fra bunnen av.

Det første man trenger er jo åpenbart. Det ligger i navnet, nemlig bunnen.

 

Skal man lage mat FRA bunnen så må bunnen ligge i bunnen. Alt annet medfører veldig mye søl. Presisjon er et nøkkelord, så Fnate holder i enden mens Helge ruller.Dernest skal fyllet på. Basisen her er saus. Saus er viktig på pizza. Det vet selv Fnate. Også her er det Helge som tar en lederposisjon i utføringen.Etter sausen kan man egentlig velge litt. Fnate og Helge tenkte at Pappa nok likte pølsebiter og ananas. Helge ordner dette, mens Fnate strør på ost. Dette blir sannelig litt av en pizza.

En liten utfordring nå ble at Helge prøvesmakte hele boksen med ananas, så dessverre ble det ikke noe ananas på pizzaen. Helge trøster derimot med at han vet utmerket godt akkurat hvordan den smaker, om Pappa skulle lure.

 

Til slutt pynter man med noe blader og gress.

 

- "Viktig å ha litt salat!" - Sier Fnate. Det var sånne ting Mamma drev å sa, så det er sikkert lurt.Men så er det faktisk gjort, og da er det bare å sette seg og fomle med tommetottene og vente spent mens den står i ovnen

- "Det var faktisk ikke så tungvint å lage rå-sunn mat" - mumler Fnate

- "Vi starter helsefarm, Fnate" - stemmer Helge i

 

De er sikre på at Fnate & Helges Helsefarm ville blitt den seddelpressa

3 kommentarer

Martin

27.04.2015 kl.22:50

Men lagde dere bunnen fra bunnen av?

AgentDiscus

28.04.2015 kl.16:23

Jeg tror i bunn og grunn det er best å ikke lage bunn fra bunnen av siden mel så letter setter seg fast i pels og bomull?

Fnate

28.04.2015 kl.16:42

Jeg vil bare påpeke at vi selvfølgelig la bunnen helt på bunn. Forstår ikke helt maset, og vi brukte så klart ikke mel.

Vi lagde pizza ikke mel.

Skriv en ny kommentar

hits