Feriedagen over

Det ble en kort feriedag. Fnate og Pappa ruslet hele to mil rundt om i Boston, og måtte faktisk kaste skoene etterpå. De var helt brukt opp og måtte erstattes. 

 

Men Mandagen kom, og det betød full arbeidsdag. Fnates jobb i leiebil er så klart å være kartleser. Det er en ekstremt lang biltur på over 1,5 time, men han klarer det. 

Bilen er en ganske stor Chrysler 200, så han sitter godt, og motoren bråker voldsomt, og det liker Fnate (selv om det ikke går så fort).

 

Vel fremme i Springfield er det full arbeidsdag som venter. Det er første dagen på dette kontoret, og både Fnate og Pappa trekker omtrent samme konklusjon. Det er rosa. Helt utrolig rosa. 

Hverken han eller Pappa har noen gang sett et så rosa kontor. Men Pappa finner seg ganske fort til rette. 

 

- "Kontor er kontor" - sier Pappa og inntar kontor-stillingen.

 

Han har de nye bootsene på. Mia hadde klaget på skoene hans, og så tenkte han at "greit det, jeg skal kjøpe meg sko, jeg". Så han kjøpte disse og sendte bilde med tanken at hun kom til å hate dem. Men neida, hun likte dem. Dessuten føles det bare helt "hjemme" å gå med dette.

 

Pappa og Fnate skulle hatt den hestefarmen i Wyoming. Det er liten tvil om det. Men selv om han og Pappa ikke har en hestefarm (enda), så er det jo noe. Vi sitter her i et kontor. For 5 år siden var kontoret et bord på nærmeste Starbucks. 

 

Verden går fremover, så en dag sitter både Fnate og Pappa på en ATV i heia. Mens Mamma roper - "dinner's readyyyyyyy. Bacon, 'taters & beans, baby"

3 kommentarer

Nøffju

14.04.2015 kl.20:20

Siljosaurusen stemmer helt klart for hestefarm!!

Fnate

16.04.2015 kl.05:02

Nøffju: Du får klone Siljosaurusen

Nøffju

16.04.2015 kl.14:12

Klone??? Så vi får to av a??

Skriv en ny kommentar

hits