Home!!!!!

For en fin tur som Råkkefnating!!! Fnate har hatt en fenomenal tur med BA over pytten idag. Crewet var tipp topp, så han satt fremme hele tiden. Fra avgang til landing. Noen synes kanskje dette høres rart ut, men saken er at Fnate i blant må sitte i bagen ettersom noen mennesker synes det er rart med elefanter i kabinen. Forstå det den som vil. 

 

Men i dag var det ikke snakk om noe sånt. Ikke et skjevt blikk. Ikke en fleipete kommentar. Fnate var bare en naturlig del av familien på flyet. 

 

Noen ganger lurer Fnate, i det store og det hele, på hvorfor folk egentlig klager på å reise langt. Noen mener det er slitsomt og trangt og vond mat og alle mulige grusomme ting. Fnate er ikke enig. Det får være måte på hvor fisefine man kan være. Fnate klarer helt fint en 7-10-13-timers tur uten å klage. Han tar en for laget. Såååååå trangt er det da heller ikke på et fly?

Og OM man skulle kjede seg, så kan man gjøre som Bizflyer og sitte og titte ut av vinduet. 

 

Ihvertfall frem til Pappa eller Onkel Danielsen går amok og sier "Harstad-gloser" for å få han til å lukke vindusskyggen.


 
Som vanlig har Pappa Air Mixology kurs for BA crewet, og denne gangen tar de han skikkelig på alvor. Så på alvor at Pappa rett og slett ikke kan drikke den opp og må returnere halvparten. Han får skikkelig tyn i galley (for ikke å klare å drikke opp) og Fnate koser seg. 

Pappa prøver desperat å forklare at et stappfullt glass med "The Sweet Traveller" ganske enkelt er mer enn en mann kan tåle. Fnate bare koser seg i kroken sin, og trykker på knappen for at de skal komme med mer brus. 

 

Så er det stambula da... Det er ganske langt i fra Scandic på Sola til Stambula i Boston

Dette er en minibar Fnate kan forholde seg til. Riktignok Pepsi, men han kan leve med det også.

 

Det er rett og slett bare å strekke seg ut og si - HJEMME!!!!!

Fnate er i sitt andre hjemland - Junaiten.

 

Det er fint, og Taj er fenomenal stambule hvis Fnat Seasons er for dyrt. OG det er det som oftest.

Én kommentar

Martin

12.04.2015 kl.16:06

Bare det ikke står Max på Pepsiboksen, så bør det gå. Den det står Max på er skikkelig skumle greier.

Skriv en ny kommentar

hits