Om man aldri legger seg er det umulig å bevise at lørdagen er over...

... var guttas teori.

 

De hadde denne digre boksen med sjokkis, og trengte mye mer tid enn noen skarve time på å tømme den. Det var da det slo Fnate at han aldri har oppleved at en dag har sluttet og en ny begynt, uten at han har sovet. Ergo er det overveiende sannsynlig at om de klarer å holde seg oppe, så vil lørdagen aldri slutte.

 

Tellef prøvde å tenke igjennom denne teorien, men Helge synes forslaget var et av de beste som noensinne var lansert.

- "Man skal aldri etterprøve en teori som passer bra" - sier Helge, før han river opp lokket. - "Geronimoooooo" - roper han og gafler i seg. Tellef skal til å protestere, men må bare hive seg over fatet. Gutta sitter fortsatt med tallerkenøyne og ser TV og spiser sjokolade da Pappa tasser i seng. Morgenen etter er de ikke fullt så våkne.Bare Staut tasser rundt og slikker opp sjokoladesmuler hist og pist.

 

2 kommentarer

Martin

29.09.2013 kl.22:35

Ok, her har du et forslag: Om du flyr fra f.eks. Fnatstralia til Fnat Angeles, så er det morran samme dagen som kvelden du dro fra Fnatstralia. Du kan ha en lørdag i Fnatstralia, fly derfra på lørdag ettermiddag, og lande i Fnat Angeles på lørdag morgen. Funker dessverre ikke fra Fnatheim.

Fnate

30.09.2013 kl.10:37

Martin: Det var en veldig god ide. Men vår funka den også. Det ble ikke søndag før vi vokna.

Skriv en ny kommentar

hits