Yuki er redda av Bestemor

Igår fikk bare Fnate redda 2 av de 3 elefantene han hadde sett seg ut. Rett og slett fordi han ikke hadde ressurser nok til å ta seg av alle. Han hadde bare til en. Etter mye surving gikk Pappa med på å kausjonere for en til, mot at Fnate klarte å omplassere den i fosterfamilie når han kom hjem. Det gikk som en vind, og Sparkende Foting meldte seg som fosterfar etter få timer. 

 

Fnate var blid og glad, men det var selvfølgelig et stikk i hodet siden han hadde latt Yuki bli igjen. Uten at Fnate visste det hadde da Bestemor ringt til Pappa. Hun skjønte ikke hvorfor Fnate måtte sette igjen en Fnate. Pappa hadde forklart om forsørgeransvaret og alt som fulgte med. - "Hmh" - Hadde Bestemor sagt. 

 

Så, idag når Fnate og Pappa kom hjem fra en skikkelig lang dag lå det lapp fra hotellet på senga. En facimile til Elefant-shåppen c/o Fnate. Bestemor har vært i kontakt med hotellet og kausjonert for den siste elefanten, Yuki. Hun har garantert for gode forhold i Norge og tar på seg adoptivansvaret hjemme.- "JAAAAAAAAAAAAAAAH" - Brøler Fnate og sveiper med seg lappen i en sving, før han stormer mot døra. Helt alene ned til mannen på adopsjonssentralen.

Pappa prøver å få sagt at det nok er stengt nå, men fnate er allerede ute. Løpende nedover med lappen veivende over hodet.  "Stopp pressen...." - roper han nedover gangen. Pappa får etterhvert på igjen skoene og kommer etter. Da står Fnate og hopper og skramler utenfor et stengt adopsjonskontor mens han roper desperat på Yuki. Pappa prøver å hente han, men Fnate blånekter. Han vet råd. Han løper til Concierge desken og tar frem det ultimate våpen. Han løper rundt i ring, roper og veiver med armene over hodet. Til slutt orker de ikke mer, og tar han med bort til adopsjonssjappa og åpner opp. 

 

Kort tid etter kommer et riktig så stolt Fnat inn med Yuki på slep. 

Dette har han virkelig kjempa for idag, og han har all rett til å være stolt. De tre, Thong, Thuang og Yuki er fortsatt litt nærvøse, men de skal få det veldig fint i Norge. De bare vet det ikke enda. De to som kom igår har allede begynt å hviske til Yuki om Cola og Japp men ingen av dem vet jo helt hva det innebærer enda. De går en spennende fremtid i møte. 

Om noen vil sjekke ut mer om elefantprosjektet i Thailand kan de titte på www.elephantfamily.org eller www.fourseasons.com/thailand 

 

Fnate er vaffal stolt og fornøyd. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits