We have a special treat for you, sir Fnate...

Fnate er skikkelig superstjerne på Fnat Seasons i Mumbai. Alle vet hva han heter og hvilket værelse han bor på. I dag tassa han ned til Concierge desken for å poste et kort han hadde skrevet til Overkontrollmestersentralen hos SAS i Uppsala. Han følte at akkurat idag kunne de trenge det. Han leverte fra seg kortet og de sa bare at jada, det skal de fikse. Det blir 15 Rupi. Fnate hadde jo ikke kæsj, og ble litt villrådig og svett i panna. - "Skal vi sette det på rommet til deg og Pappa?" - spurte hun bak disken. Fnate nikket men husket ikke romnummeret. Passe langt opp og til venstre, er det han vet. - "Slappa Mr. Fnate. Vi vet da romnummeret deres."

 

Da han kom opp igjen gikk det et par minutter før det banket på døra og en fyr i sort dress kom inn. - "Mr. Fnate. We have a very special treat for you, Sir." - sa han. Han sa at siden Fnate var elefant og det var elefantgudfestival idag hadde de sauset sammen en spesialservice til han. Først fikk han et hefte om elefantguden.

Der stod det mye praktisk. Fnate nevner det gjerne igjen - Elefantguden Ganesh er guden for visdom og den som overkommer alle hindringer. Meget treffende synes Fnate. 

 

Så hoster dressmannen opp et digert fat med spesialsnop til Fnate. Fint pynta med sjokoladepulver og greier. Fnate slikker seg om munnen.

Han rekker bare et hastig - "Sjænk ju" - før han trykker greien inn i gapet. Pappa spør hva det er for noe, men Fnate er for opptatt med å tygge og gomle. Først da han er ferdig og har fått rapet godt kan han svare. - "Hakke peiling". 

 

I kveld bærer det videre til Fnatkok. En skikkelig rødøye tur med avgang 23.35 og ankomst 05.35. Det positive er at det ikke blir noe Singapore Gørls, og at hotellet har sagt at de skal prøve å ha rommet klart. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits