Ut på tur aldri sur...

Fnate begynner å komme inn i det nå. I Østen kan man mange ting som man ikke kan ta seg råd til i vesten. Men man må også være litt mer om seg og for seg. Nå er jo det litt tryggere i India enn i for eksempel Filipinene, men uansett. 

 

Nå hadde Fnate vært nokså effektiv også. Han hadde gjort minibaren helt likvid før re-fill, og han hadde hoppet i senga så svetten silte. Da er de faste oppgavene som velferdsoffiser tross alt utført. Dessuten var han superlei av å bare sitte på hotellet. Her var ingen sinte muslimer på overflaten og tilsynelatende få gangstere. Så han tok saken i egne hender. Det er jo Fnat Seasons han er på og de kjenner han godt nok til at de ordner opp. Så når Fnate sa at han kjeda seg og hadde en pose full av husholdningspenger sa det at dette skulle de fikse.

 

Det er ikke værst med tanke på at Fnat Seasons i Mumbai tross alt ikke koster mer enn Thon Hotels på Trysilknuten.

 

5 minutter etterpå vrengte det en svart BMW opp foran døra og ut kom Rajesh. - "Hva vil du?" - spurte Rajesh. Fnate hoppet rett opp på midtarmlenet og begynte å gestikulere og vifte med Rupi. 

Så bar det avgårde. Først til Gandhi's hus, så til en park som het Hanging Gardens og mange rare steder. Gateway to India så han, og Taj hotellet som Pappa først hadde booket på. Han var kjempeglad for at det ble bytta til Fnat Seasons, for ved Taj var det kaos utenfor.

 

Det Fnate synes var finest var togstasjonen. De hadde plass til 28 tog der. Samtidig.Og så var det handling da. Når han kom hjem hadde han shoppa julegaver til nesten alle, og pengeposen hans var sørgelig tom. De siste grunkene ga han sjåføren. 

Pappa er nokså stolt over Fnaten sin!

2 kommentarer

Agent Discus

08.09.2013 kl.18:07

Ser ut som Rajesh er skeptisk?

Fnate

09.09.2013 kl.08:22

Rajesh var nok litt uvant med at en elefant hadde en såpass prominent rolle i bilen hans. Men det bor visst en god del ulike personligheter på dette hotellet, så de tar det på strak arm. Men personlig tror jeg det er ærbødighet og ikke skepsis du ser.

Skriv en ny kommentar

hits