Besøk og mer fototreningDet nærmer seg for alvor honOULU tur. Det vil si det er fortsatt nøyaktig en uke til, men spenningen står allerede i taket.

Bestemor har reist sammen med Fungerende for å passe på noen geiter i Geiranger, så Tellef og Helge måtte komme til Fnate tidligere enn planlagt. Helge har blitt skremt av "Blixten" (lynet) så Fnate fotograferer han en av de mange gangene han er borte for å se etter den.

Tellef på sin side går og snuser etter planter. Hjemme hos seg har han jo et digert buskas, men det finnes ikke her.Heldigvis finnes det noen digre Jokapalmer som han kan gafle i seg. Han er veldig høflig og sier alltid noen oppmuntrende ord til blomsten før han spiser. Som for eksempel at "det vokser vel ut igjen...".Fnate selv digger bare å dure rundt med kameraet sitt og knipse alt som foregår. Og noen ganger seg selv med selvutløser.Og noen ganger blir han så overrasket av knipset at han slipper noen ugudelige promper. "Er det muuuuuuulig???????" har Pappa hørt Tellef rope mer enn en gang i helgen, før Tellef og Helge har løpt ut i dørkarmen for å trekke luft.Oppi alt sammen har de klart å loppe Pappas venner for enda noen grunker og stablet sammen de viktigste tingen for turen.Reiseguide, sololje og kontanter. honOULU here we come!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits